company logo


SEMIR OSMANAGICH VIERAILEE SUOMESSA LOKAKUUSSA

Bosnian pyramidien löytäjä, Semir ”Sam” Osmanagich saapuu Suomeen ensimmäistä kertaa lokakuussa 2017. Hän esiintyy Helsingissä Hengen ja Tiedon Messuilla la 14.10 ja Turussa Konsan Kartanossa su 15.10.

Ensimmäiset Euroopasta löytyneet pyramidit saattavat kirjoittaa historian uusiksi.

Pyramideja on löytynyt mm. Egyptistä, Etelä-Amerikasta, Kiinasta ja Meksikosta. Mikä sai ihmiset pystyttämään näitä massiivisia rakennelmia lähes saman muotoisina eri puolelle maailmaa, jolloin yhteyttä niin kaukana toisistaan olevien eri kansojen välillä ei olisi pitänyt olla?

Ravnen tunneliverkosto sopi minulle paremmin kuumalla kesähelteellä. Bosniassa on heinäkuussa usein +40 astetta ja silloin Aurinkopyramidin rinteillä työskentely on melko raskasta. Tunneleissa sen sijaan on aina noin +12 astetta, oli kesä tai talvi. Tunneliverkosto on aikoinaan tukittu tuntemattomasta syystä ja vapaaehtoisten tehtävä on auttaa sen uudelleen avaamisessa. Se vaatii valtavan määrän irtonaisen mutta vuosituhansien aikana kovaksi painuneen kiven sekaisen hiekkamassan kaivamista ja kärräämistä kottikärryjen avulla tunnelikäytäviä myöten ulos asti. Vahvimmat tekevät kaivaustyön paikallisten ammattikaivajien kanssa ja muut muodostavat kottikärryjen ketjun, jolla kuljetaan ylimääräinen aines ulos. Siellä kiviaines tutkitaan tarkkaan. Tunneleista on löydetty pienesineistöä, erikoisen muotoiseksi valmistettuja keraamisia kiviä ja jopa kristalleja. Suurimmat löydökset ovat useita tonneja painavat megaliitit, jotka on jätetty niille sijoillensa. Ne ovat keraamista ainetta ja niiden arvellaan olevan osin onttoja.

Voiko kaikkien pyramidien samanlainen muoto olla sattumaa? Mitä muuta yhdistää nämä rakennelmat toisiinsa, ja millainen on Bosnian 2000-luvun pyramidilöytö?


HELSINKI

La 14.10 Hengen ja Tiedon Messuilla

klo 14.00 – 17.15 Dr. Sam Osmanagich – Pyramids around the World & Bosnian Pyramid Healing Energy / Maailman Pyramidiverkko ja Bosnian Pyramidien Parantava Energia (esitys on englanninkielinen, tulkataan, välissä tauko)

Hengen ja Tiedon Messut, 14.-15.10.2017 Helsingin Suomalainen Yhteiskoulu, Isonnevantie 8, 00320 Helsinki. Hengen ja Tiedon Messut on Suomen vanhin ja tunnetuin henkisen alan messutapahtuma. Perinteisesti Hengen ja Tiedon Messut esittävät poikkileikkauksen koko rajatiedon kentästä: erilaisia henkisiä opetuksia, idän ja lännen elämänviisautta, luonnon salattuja voimia, täydentävää terveydenhoitoa, joogaa ja meditaatiota, parapsykologiaa, luomutuotteita, alan kirjallisuutta, äänitteitä, taidetta ja käsitöitä.

Lisätietoja: https://www.rajatieto.fi/
Facebook: Linkki
Liput 15€ /päivä. Avoinna la klo 10-18, su klo 10-17.
Ennakkoliput Lippu.fi verkkokaupasta ja kaikista myyntipisteistä.


TURKU

Sunnuntaina 15.10 KONSAN KARTANO

klo 14.00 Luento: Pyramids around the World & Bosnian Pyramid Healing Energy / Maailman Pyramidiverkko ja Bosnian Pyramidien Parantava Energia, Sam Osmanagich.

Esitys on englanninkielinen; tulkataan suomeksi. Kesto n. 3 h
Sisäänpääsy 10 € (ovelta).

Paikka: Konsan Kartano, Virusmäentie 9, 20300 Turku
http://www.konsankartano.fi/

Facebook-tapahtuma: Linkki

Järjestäjä: Rajatiedon Yhteistyö ry
www.rajatieto.fi